FAQ – ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Foto: stockfoto

Jeg har samlet de oftest stillede spørgsmål ét sted og håber det hjælper dig med at få svar på dit spørgsmål. Kan du ikke finde hvad du leder efter, så send mig en mail eller kontakt mig på Lyserød Lørdag gå en tur og Støt Brysterne’s Facebook side.

Hvor lang er ruten?

Ruten er kun cirka 2 kilometer lang og er en smuk tur langs Odense å. Det er helt bevidst at ruten ikke er længere, da jeg ønsker alle skal kunne gå med. Ældre hunde, små hund og ja også mennesker 😉
Er du dårligt gående har du også muligheden for at blive hvor vi starter. Der vil altid være en på pladsen.

De 50 kroner det koster er det kun for hunden?

Nej, det koster 50 kroner per snude at deltage. Det er altså uanset om du er hund eller menneske.
Eksempel: Du vil gerne deltage med din hund, og du vil derfor blive opkrævet for to snuder – altså 100 kroner. Er I to personer og én hund vil du blive opkrævet for tre snuder – altså 150 kroner. Alle pengene går ubeskåret til Støt Brysterne ❤

Jeg kan ikke deltage men vil gerne støtte, hvad gør jeg?

Vil du gerne støtte indsamlingen til Støt Brysterne, men har du ikke mulighed for at deltage i gåturen lørdag d. 3. oktober 2015 når hele Danmark bliver Lyserød? Så kan du støtte min online indsamling, som endnu ikke er offentliggjort for 2016.
Du kan også støtte ved at sende en sms med teksten: Der kommer en sms kode for 2016 så snart den bliver offentliggjort.
MobilePay er desværre ikke en mulighed – der er nogle regler der står i vejen for det. Beklager!
Dette afsnit bliver opdateret hurtigst muligt! Jeg har endnu ikke fået oplysningerne.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig ved at sende en mail til tanyastotbrysterne@hotmail.com. Husk at skrive for-og efternavn på alle du tilmelder, samt oplyse navnet på den eller de hunde du tager med. Her kan læse mere om tilmeldingen og hvordan du skal forholde dig når du HAR tilmeldt dig.

Jeg har tilmeldt mig, hvordan betaler jeg?

Når du har sendt mig en mail med din tilmelding vil du modtage en mail retur fra mig. Deri vil du få oplyst beløbet du skal overføre, og til hvilket kontonummer pengene skal overføres til. Her kan du læse mere om betaling og hvornår du senest skal betale. Det nemmeste for mig er at du betaler straks efter du har modtaget min mail (erfaringen viser også at man har tendens til at glemme betalingen hvis der går for lang tid 🙂 )

Kan jeg overføre via MobilePay

Det havde været dejligt og nemt, men det er desværre ikke tilladt at bruge MobilePay til indsamlinger der ikke er af privat karaktér. Sådan er loven. Så svaret er nej, du kan ikke overføre via MobilePay. Beklager.

Er Lyserød Lørdag gå en tur og Støt Brysterne på Instagram?

Du kan tro vi er på Instagram. Brug gerne hashtag #lyseroed_dogwalk eller #gaaentur_stoetbrysterne hvis du vil dele dit billede af dig og dine vovser. Og ja, så synes jeg selvfølgelig du skal følge med på både Instagram og Facebook.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: